Ви ще й досі не знайшли для себе хороший фітнес клуб Харків? Хочете підшукати щось недалеко від дому, проте з гарантією наявності комфортних для перебування та тренувань умов? Далеко не на останньому місці у вас каталог послуг та різновиди тренувань? Для того аби під час тренувань ви змогли зосередитися на головному та водночас не витрачали своїх коштів на зайві та непотрібні нікому послуги, завітайте у фітнес-клуб в Харкові EGOSITE. 

Тут вашій увазі ми завжди готові запропонувати найширший із нині можливих асортимент послуг та різновидів тренувань. Далі пропонуємо зосередитися на цьому питанні трохи детальніше. 

Про що важливо знати, коли мова йде про фітнес-клуб EGOSITE?

Для початку хочемо відзначити, що ми маємо найкращий в місті тренажерний зал Харків, де ви за першої ж необхідності зможете добре потренуватися на різноманітному сучасному та найновішому обладнанні під наглядом професійних тренерів. В нас є не лише професійне оснащення для тренувань, а й шикарна панорама, яка відкривається із вікон EGOSITE. Це допоможе займатися у ще більше задоволення. 

Окремо також хочеться відзначити те, що у нас можливо скористатися послугами персонального тренінгу або ж записатися на групові заняття, заняття йогою або боксом та навіть на пілатес ALLEGRO і так популярний нині TRX Харків. До вашої уваги запропонуємо можливість скористатися такою новою послугою нашого фітнес-клубу як реабілітація. У нас в EGOSITE працює професійний спортивний реабілітолог-масажист, який є унікальним спеціалістом, котрий за плечима має приголомшливий послужний список та роботу у багатьох куточках світу. 

фітнес клуб Харків

Інші переваги фітнес-клубу EGOSITE

До уваги кожного свого клієнта готові запропонувати можливість відвідувати різноманітні спа процедури, масаж Харків, спа ритуали та навіть спа ритуали для двох. Якщо вам раптом захочеться записатися на CrossFit, а також на fly йога або бодібеленс чи тотал workout, чому б і ні. Залюбки запропонуємо вам і ці види занять для гарного та корисного проведення вільного часу. EGOSITE – професійний фітнес-клуб Харкова, де клієнтам завжди гарантують ряд вагомих переваг: 

  • індивідуальний підхід до кожного;

  • вечірні консультації та професійна допомога у виборі послуг та видів тренувань, що будуть оптимальними у кожному окремому випадку; 

  • широкий асортиментний ряд послуг та тренувань на будь-які смакові вподобання; 

  • одні з демократичних у місті цін; 

  • зручне місце розташування; 

  • новітнє та професійне обладнання і не лише.

Наші контакти:

https://www.instagram.com/egoiste.in.ua/
https://www.facebook.com/egoiste.in.ua/
https://egoiste.in.ua/
+380675404025
вул. Клочківська, 99А (БЦ Panorama)